|
Szałwia + alkohol |
| Autor |
Wiadomość |
bob
|
Wysłany: 2007-11-01, 16:48 Szałwia + alkohol
|
|
|
Witam.
Jestem tu nowy i nie mam żadnego doświadczenia w paleniu różnego rodzaju liści.
Mam takie pytanko, jak w temacie - czy można przed paleniem Szałwii "strzelić" sobie 3-4 piwka? Czy mogą wystąpić jakieś efekty uboczne?
Będę wdzięczny za każdą odpowiedź.
pozdrawiam
bob |
|
|
|
 |
kurzowy
|
Wysłany: 2007-11-01, 20:11
|
|
|
pewnie znieksztalci to troche doswiadczenie, ale raczej nic zlego nie powinno sie stac (nie wiem, nie probowalem), najwyzej lady s cie zbeszta i kopnie w zad (a potrafi kopnac) (;
osobiscie polecalbym najpierw sprobowac salvii na czysto, a potem bawic sie w roznego rodzaju miksy |
_________________ pajtrakały symforowe i końdzioł w trykrętnych pordeljansach |
|
|
|
 |
Groysec
Administrator Administrator
|
Wysłany: 2007-11-02, 02:24
|
|
|
| Podzielam całkowicie zdanie kolegi - takie mieszanie nie ma sensu a doswiadczenia mogą być nieprzyjemne. To tak jakby jeść kiełbasę z miodem - można się najeść ale przyjemność rzadna. |
|
|
|
 |
Salax
Goa Trancer

|
Wysłany: 2008-01-24, 03:44 Nie warto!
|
|
|
Większość opisów przeżyć ludzi, którzy zapalili szałwię będąc pod wpływem alkoholu kończy się przestrogą. Podobno to jest trochę tak, jakbyś po pijaku wszedł do świątyni. Prawie na pewno nie będziesz mile widzianym gościem.
Z własnych doświadczeń odradzam także palenie w dzień w który masz kaca oraz picie po spotkaniu z wieszczką. Normalnie szałwia bardzo poprawia mój nastrój, ale w wymienionych przypadkach działa dosyć depresyjnie. |
_________________ Om Shanti Shanti Shanti |
|
|
|
 |
|
|