|
Kreatywność |
| Autor |
Wiadomość |
Karlos
|
Wysłany: 2007-05-13, 12:10 Kreatywność
|
|
|
| Oczywistym działaniem salvi są tripy psychodeliczne. Wiele osób w ten sposób szuka pewnego rodzaju natchnienia tworząc różnego rodzaju dzieła. Mam pytanie do Was, czy po locie rysujecie/malujecie/komponujecie? A może znacie kogoś kto lubi tworzyć pod wpływem? Pochwalcie się! |
|
|
|
 |
John.Doe

|
Wysłany: 2007-05-13, 12:35
|
|
|
| Oj tworzyc pod wplywem byloby ciezko, ja raczej pisze niz maluje itd. Troche ciezko probowac opisywac w ogole tripy po salvii, do tego powinny sluzyc raczej psychodeliki o lagodniejszym dzialaniu :P Przynajmniej mi ciezko cokolwiek stworzyc dzieki salvii. Najlepiej sie tworzy po alkoholu ew. po mj :P Ale alko wzbudza u mnie stany depresyjne i zmienia troche widzenie swiata - tak jakbym bardziej dostrzegal ta mroczna nature zycia - to bardzo pomaga w pisaniu :P |
_________________ Byłem zmuszony zmienić nicka, chyba wiecie z jakiego - jak możecie to zwracajcie sie do mnie tak jak widnieje w profilu. Sorry za zamieszanie :P |
|
|
|
 |
Karlos
|
Wysłany: 2007-05-13, 12:38
|
|
|
| Jasne, że nie nikt by nie tworzył pod bezpośrednim działaniem Szałwi-szkoda tripa. Ale opisując wrażenia z tripa za pomocą słów, malunków, muzyki(oczywiście można się wspomagać innymi używkami. |
|
|
|
 |
John.Doe

|
Wysłany: 2007-05-13, 12:47
|
|
|
| No nawet nie szkoda tripa - tylko to jest raczej niemozliwe napisac nawet "mama" na tripie :P Ja mam w ogole problem z opisaniem tripa, co dopiero artstycznym, ale moze kiedys sproboje. Ja nie szukam raczej inspiracji w psychodelikach, dla mnie wystarczajaca inspiracja jest kieliszek wodki o 3 w nocy, chujowa pogoda i totalna pustka :P |
_________________ Byłem zmuszony zmienić nicka, chyba wiecie z jakiego - jak możecie to zwracajcie sie do mnie tak jak widnieje w profilu. Sorry za zamieszanie :P |
|
|
|
 |
Pep3k
Mr Salvia

Wiek: 21 Dołączył: 27 Mar 2007 Posty: 497 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 2007-05-13, 20:13
|
|
|
| Ja nie widzę przypływu kreatywności... Najprawdopododobniej dlatego, że w ogóle nie twrorzę... Natomiast przypływ wielu myśli po tripie to normalka... |
|
 |
John.Doe

|
Wysłany: 2007-05-13, 22:57
|
|
|
| Gdybym umial malowac pewnie udaloby mi sie stworzyc dzieki salvii cos godnego uwagi, ale niestety :P Swoja droga polecam rysunki Witkacego, np. po Peyotlu - to jest hardcore :D |
|
|
|
 |
Kurwik
|
Wysłany: 2007-05-14, 15:26
|
|
|
| Moja twórczość po salvii polega na "aaaa...yyyy....bll...eeee?" |
|
|
|
 |
rage6
Szałwinista
Wiek: 23 Dołączył: 03 Wrz 2007 Posty: 20 Skąd: Unie Europejska
|
Wysłany: 2007-09-13, 00:45
|
|
|
| Ciężko coś po niej konkretnego stworzyć, zwłaszcza gdy człowiek się śmieje tak iż nie ogarnia własnej wyciekającej z ust śliny ! :) |
_________________ Koalicja z lufką !!!
 |
|
|
|
 |
Salax
Goa Trancer

|
Wysłany: 2008-01-24, 03:51
|
|
|
| Trochę rysują, a szałwia trwale wzbogaciła moją wyobraźnię. Mi ciekawie wychodzi rysowanie kilka minut po szczytowym doświadczeniu. Chociaż rysunki są bardzo proste i niestaranne to fascynuje mnie zgłębianie nieeuklidesowej geometrii. |
_________________ Om Shanti Shanti Shanti |
|
|
|
 |
|
|