Strona Główna Encyklopedia Etnobotaniczna Salvia Divinorum Szałwia Wieszcza Marihuana Kokaina Kratom Forum Etnobotaniczne
Unikalne, Święte, Egzotyczne Rośliny i Enteogeny

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Baza linków
Autor Wiadomość
Nieom

Dołączył: 28 Mar 2007
Posty: 47
Wysłany: 2007-04-16, 19:03   Baza linków

Może warto stworzyć bazę linków do stron polskich i anglojęzycznych poruszających tematykę salvii ?
 
     
John.Doe 


Dołączył: 26 Mar 2007
Posty: 771
Wysłany: 2007-04-16, 19:52   

Na pewno:
http://www.sagewisdom.org/

To ostatnio ktoś podał:
http://members.lycos.co.uk/robertktp/indexx.html

Tu jest troche:
http://www.erowid.org/plants/salvia/salvia.shtml

A tu po polsku:
http://herbarium.0-700.pl/salvia_divinorum.html

Tu tez jest troche:
http://www.deadiversion.u..._d/salvia_d.htm

Tu mozna kupic ksiazke o uprawie salvii:
http://www.specmind.com/sdgg1.html

A tu zdaje sie strona amerykanskiego ruchu na rzecz legalizacji salvii, tam gdzie nie jest legalna:
http://www.cognitiveliber...tion_center.htm

Poki co tyle:P
_________________
Byłem zmuszony zmienić nicka, chyba wiecie z jakiego - jak możecie to zwracajcie sie do mnie tak jak widnieje w profilu. Sorry za zamieszanie :P
 
     
Kurwik

Dołączył: 26 Mar 2007
Posty: 244
Wysłany: 2007-04-17, 14:11   

https://talk.hyperreal.info/forum/140
 
     
Pep3k 
Mr Salvia


Wiek: 21
Dołączył: 27 Mar 2007
Posty: 497
Skąd: Częstochowa
Wysłany: 2007-04-17, 17:05   

A dawać też strony, na których można kupić salvię?
_________________
 
 
     
John.Doe 


Dołączył: 26 Mar 2007
Posty: 771
Wysłany: 2007-04-17, 18:54   

Tego jest mnostwo - mysle ze wystarczy www.smartshop.pl z Polskich, ew. jakas sprawdzona z sadzonkami - ja nie znam takiej ;] A z zagranicznych to szukac tu:
http://www.gliderspen.net...e/merchantR.cgi

Swietna strona :)
_________________
Byłem zmuszony zmienić nicka, chyba wiecie z jakiego - jak możecie to zwracajcie sie do mnie tak jak widnieje w profilu. Sorry za zamieszanie :P
 
     
sskeleton 
GusPlayer


Dołączył: 21 Kwi 2007
Posty: 19
Skąd: Gizycko
Wysłany: 2007-04-21, 15:45   

Sklepy z sadzonkami:
salvia.com.pl - sklep sprawdzony, kupujcie bez obaw :-)
szalwiawieszcza.prv.pl

Czasem mozna tez dostac je na forum botanicy.tox.pl
 
     
John.Doe 


Dołączył: 26 Mar 2007
Posty: 771
Wysłany: 2007-04-21, 17:08   

Co do pierwszego linka slyszalem rozne opinie, a drugi tez mi sie wydaje podejrzany - ale to tylko podejrzenia!
_________________
Byłem zmuszony zmienić nicka, chyba wiecie z jakiego - jak możecie to zwracajcie sie do mnie tak jak widnieje w profilu. Sorry za zamieszanie :P
 
     
sskeleton 
GusPlayer


Dołączył: 21 Kwi 2007
Posty: 19
Skąd: Gizycko
Wysłany: 2007-04-21, 17:14   

Z pierwszego mozna smialo zamawiac - setki ludzi potwierdzaja jego wiarygodnosc. Na temat drugiego nic nie slyszalem - jak ktos wyprobuje, niech da znac :-)
 
     
Pep3k 
Mr Salvia


Wiek: 21
Dołączył: 27 Mar 2007
Posty: 497
Skąd: Częstochowa
Wysłany: 2007-04-21, 21:20   

Ja sadzonkę pierwszą kupiłem na ebay'u i uważam, że jest to chyba najlepsze miejsce na kupno takich rzeczy...
_________________
 
 
     
John.Doe 


Dołączył: 26 Mar 2007
Posty: 771
Wysłany: 2007-04-21, 21:41   

Najlepiej kupowac osobiscie - sam sie o tym przekonalem ;) Chociaz jak sie nie mieszka w wiekszym miescie to juz jest problem.
_________________
Byłem zmuszony zmienić nicka, chyba wiecie z jakiego - jak możecie to zwracajcie sie do mnie tak jak widnieje w profilu. Sorry za zamieszanie :P
 
     
Kurwik

Dołączył: 26 Mar 2007
Posty: 244
Wysłany: 2007-04-22, 18:52   

Nie kupujcie z botanicy.tox.pl od rnd22. Gościu robi taaaaaaaaaaakie wałki.
 
     
John.Doe 


Dołączył: 26 Mar 2007
Posty: 771
Wysłany: 2007-04-22, 19:30   

Za to slyszalem ze Qba jest az nadto ok :)
_________________
Byłem zmuszony zmienić nicka, chyba wiecie z jakiego - jak możecie to zwracajcie sie do mnie tak jak widnieje w profilu. Sorry za zamieszanie :P
 
     
Snake_killer

Dołączył: 15 Kwi 2007
Posty: 18
Skąd: zesof
Wysłany: 2007-04-22, 22:02   

chciałem zasięgnąć rady bo czy aby oto te aukcje (http://www.groysec.com/sdx/aukcje.htm) są pewne hmm trochę dziwna sytuacja bo koleś niby to sprzedaje normalnie a jest licytacja i powstało takie trochę małe zamotanie w mej głowie. kontaktowałem się z nim i stwierdził że jeśli wygram licytacje to cena będzie będzie inna mniejsza ( ta startowa ) dodam ze to pierwszy zakup poprzez ebay

sorki za spore zamotanie w tym poście ale mam jescze mętlik po wczoraj :D
_________________
 
 
     
John.Doe 


Dołączył: 26 Mar 2007
Posty: 771
Wysłany: 2007-04-22, 23:22   

No zamotales troche ale chyba czaje ocb. No popatrz - jezeli kupisz przez strone to zaplacisz za 1g ekstraktu 44.90 zdaje sie. Ale cena wywolawcza aukcji na ebayu jest nizsza i jezeli wygrasz licytacje masz szanse zaplacic mniej - proste :)
_________________
Byłem zmuszony zmienić nicka, chyba wiecie z jakiego - jak możecie to zwracajcie sie do mnie tak jak widnieje w profilu. Sorry za zamieszanie :P
 
     
John.Doe 


Dołączył: 26 Mar 2007
Posty: 771
Wysłany: 2007-04-23, 00:24   

To dziwne to jakies... Czemu w takim razie na stronie jest duzo wyzsza cena? I czemu w ogole tak tanio? Nigdzie za ekstrakt nie ma tak tanio, nie narzekam, ale to podejrzane jest :>
_________________
Byłem zmuszony zmienić nicka, chyba wiecie z jakiego - jak możecie to zwracajcie sie do mnie tak jak widnieje w profilu. Sorry za zamieszanie :P
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,28 sekundy. Zapytań do SQL: 10