|
Filmiki z salvią |
| Autor |
Wiadomość |
Nieom
|
|
|
|
 |
kurzowy
|
Wysłany: 2007-04-05, 19:19
|
|
|
wedlug mnie pomysl nagrywania tripow i umieszczania tego w necie jest troche glupi i bez sensu, przynosi wiecej szkody statusowi tej rosliny niz pozytku..
chociaz czasem zabawnie to wyglada jak ktos tripuje |
_________________ pajtrakały symforowe i końdzioł w trykrętnych pordeljansach |
|
|
|
 |
Pep3k
Mr Salvia

Wiek: 21 Dołączył: 27 Mar 2007 Posty: 497 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 2007-04-05, 19:47
|
|
|
Jeżeli mam być szczery, to nie wiem jaki jest sens nagrywania tripów... Żeby się pośmiać z kolegi?
Widać, że tacy ludzie nie powinni właśnie brać się za psychodeliki... |
|
 |
Hary
Scarface

|
Wysłany: 2007-04-05, 22:39
|
|
|
| Żałośni ci ludzie... przez takich kiedyś nam zdelegalizują SD... ehhh :/. |
|
|
|
 |
Pep3k
Mr Salvia

|
Wysłany: 2007-04-05, 22:47
|
|
|
| Hary napisał/a: | | Żałośni ci ludzie... przez takich kiedyś nam zdelegalizują SD... ehhh :/. |
Ja jednak mam ciągle nadzieję, że Salvii nie ruszą... |
|
 |
Kurwik
|
Wysłany: 2007-04-06, 04:00
|
|
|
| Warto samemu tripy nagrywać. Potem jak zaczniecie oglądać to zaczniecie sobie przypominać co się wtedy działo w głowie, jakie wnioski się pojawiały. Ja tak robiłem z grzybami. Można też sprobować kontynuować trip poprzedni włączając w czasie narastania peaku filmik z poprzedniego szczytowania. |
|
|
|
 |
Pep3k
Mr Salvia

|
Wysłany: 2007-04-06, 10:26
|
|
|
| Może i tak, ale umieszczanie takich filmów w necie jest bez sensu... |
|
 |
John.Doe

|
Wysłany: 2007-04-06, 11:04
|
|
|
| No dokladnie - pozniej obejrzy sobie jakis giertych i stwierdzi ze to smiertelnie niebezpieczny narkotyk :/ Owszem rzeczy typu Sacred Weeds sa zajebiscie pozyteczne ale filmiki z tripowania? Co mnie to obchodzi :|? |
_________________ Byłem zmuszony zmienić nicka, chyba wiecie z jakiego - jak możecie to zwracajcie sie do mnie tak jak widnieje w profilu. Sorry za zamieszanie :P |
|
|
|
 |
Hary
Scarface

|
Wysłany: 2007-04-06, 13:21
|
|
|
Ehhh... szkoda że wszyscy nie potrafią tego zrozumieć... :/
Rozumiem nagrać filmik a póxniej na trzeźwo go oglądać i z otwartą szczeną przypominać sobie wszystko co sie wtedy dział z Tobą, ale żeby wsadzać to na neta? TO JEST CHORE! |
_________________ The World is Yours! |
|
|
|
 |
John.Doe

|
Wysłany: 2007-04-06, 13:38
|
|
|
| No szczegolnie ze ktos moze Cie rozpoznac - a to naprawde nie mile jak idziesz przez osiedle i pokazuja Cie palcami "paaaacz cpuuun". W ogole najlepiej nie pokazywac swojego wizerunku w necie - net to kupa gowna, mimo ze duzo w niej siedze, nie chce byc z nia utozsamiany w zaden sposob ;] |
_________________ Byłem zmuszony zmienić nicka, chyba wiecie z jakiego - jak możecie to zwracajcie sie do mnie tak jak widnieje w profilu. Sorry za zamieszanie :P |
|
|
|
 |
Kurwik
|
Wysłany: 2007-04-06, 14:33
|
|
|
| Moje zdjęcia są na Hajpie, na Smarcie też były. Ze swoim dragowaniem się nie kryję i chcę sobie załatwić jakiś ciuch z motywem kępki łysiczek ;) |
|
|
|
 |
John.Doe

|
Wysłany: 2007-04-06, 15:41
|
|
|
| Jak dla mnie obnoszenie sie z tym nie ma zadnego sensu - nie chodzi o zadne negatywne skutki - po prostu jak dla mnie to dziecinne - bez obrazy oczywiscie, to moje zdanie. W ogole subkultury to dla mnie porazka (mimo ze kiedys nalezalem do jednej ;) ) ja np. slucham (miedzy innymi) metalu, a nie mam ani dlugich wlosow, ani stosu koszulek, ani glanow - jakby mnie ktos zobaczyl na ulicy w zyciu by nie pomyslal ze slucham takiej a takiej muzyki - i bardzo dobrze, co kogo to interesuje. Nie czulbym sie bardziej "cool" jakbym mial skorzany plaszcz i glany. |
|
|
|
 |
Pep3k
Mr Salvia

|
Wysłany: 2007-04-06, 16:48
|
|
|
Rozumiem, że Fenikt szanuje prywatność ;]
Mi chodziło raczej o to też, że trip jest dla mnie czymś intymnym, czym nie chciałbym się dzielić z innymi... |
|
 |
Kurwik
|
Wysłany: 2007-04-06, 17:41
|
|
|
| Ja czuję bardzo silne przywiązanie do psychodelików, to taka jakby część mnie. Nie chcę się z tym ukrywać. Więcej! Ja jestem dumny z tego, że zażywam psychodeliki. To się wiąże z moimi poglądami, religią, muzyką której słucham itd. Dlatego bardzo chcę mieć taką koszulkę z grzybami. Aby każdy widząc mnie wiedział, że kroczę przez życie w taki, a nie inny sposób. Aby od razu było wiadomo "Na niego pada słońce, a on je zna jak brata". |
|
|
|
 |
John.Doe

|
Wysłany: 2007-04-06, 18:19
|
|
|
| Jak kto woli ;) Ja mam w dupie co ludzie mysla o mnie jak mnie widza na ulicy. Moga myslec "co za kretyn" moga myslec "wreszcie ktos normalny ;) " a i tak mam to w dupie. Po co maja wiedziec jak zyje? Co ich to obchodzi w ogole? Maja swoje zycie ;] |
|
|
|
 |
|
|